جمعيت خبرنگار گریزمان سیمئونه اتلتیکو مادرید

جمعيت: خبرنگار گریزمان سیمئونه اتلتیکو مادرید لالیگا اسپانیول

گت بلاگز وب‌گردی قطایف، شیرینی عربی مخصوص ماه رمضان

شیرینی «قطایف» یک شیرینی خوشمزه است که معمولا در ماه رمضان در کشورهای عربی تهیه می‌شود و طرفداران زیادی هم دارد. امروز جهت شما آموزش روش تهیه‌ی این شیرینی خ

قطایف، شیرینی عربی مخصوص ماه رمضان

به گزارش مجله سرگرمی گروه تحریریه سایت جوان، شیرینی «قطایف» یک شیرینی خوشمزه است که معمولا در ماه رمضان در کشورهای عربی تهیه می شود و طرفداران زیادی هم دارد. امروز جهت شما آموزش روش تهیه ی این شیرینی خوشمزه را قرار داده ایم. با ما همراه باشید.

عبارات مهم : حرارت
مواد لازم:

آرد: دو و نیم پیمانه
شکر: سه قاشق غذاخوری
مایه خمیر: یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
نمک: نصف قاشق چایخوری
آب گرم: سه چهارم پیمانه

گلاب: یک قاشق چایخوری

مواد مورد نیاز جهت کرم شیرینی:

شیر: یک و نیم پیمانه
خامه: یک پیمانه
نشاسته: یک چهارم پیمانه
آرد: یک قاشق
شکر: سه قاشق غذاخوری

گلاب: یک قاشق غذاخوری

مواد خشک داخل شیرینی:

پسته یا فندوق یا گردو و یا بادام خرد شده: نصف پیمانه
پودر نارگیل: نصف پیمانه
کشمش: نصف پیمانه

دارچین: یک قاشق چایخوری

مواد مورد نیاز جهت شربت شیرینی:

شکر: دو پیمانه
آرد: یک پیمانه
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری

گلاب: یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

ابتدا آرد، شکر، مایه خمیر، بکینگ پودر، نمک، آب و گلاب را در ظرفی ریخته و با هم زن، خوب مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود. خمیر به دست آمده را در مکانی گرم به مدت سه ساعت قرار می دهیم تا عمل آید. در همین فاصله چند بار خمیر را زیر و رو کنید.

برای تهیه ی کرم داخل شیرینی، ابتدا شیر، خامه، نشاسته و شکر را با یکدیگر خوب مخلوط می کنیم تا نشاسته و شکر در کاملا حل شوند.

مخلوط به دست آمده را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آرام هم می زنیم تا نشاسته کاملا حل شود و کمی غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت برمی داریم.

فر را از قبل روشن می کنیم. داخل سینی فر، کاغذ روغنی پهن می کنیم یا آن را چرب می کنیم و از خمیر آماده شده است به شکل دایره روی کاغذ روغنی می ریزیم. دمای فر باید میانگین باشد. حدود 180 درجه ی سانتیگراد، کافی هست.

سینی را داخل فر قرار می دهیم. هنگامی که پایین نان قطایف، طلایی رنگ شد، فر را خاموش می کنیم و نان ها را داخل ظرفی قرار داده روی آنها را با پارچه می پوشانیم تا خشک نشوند.

آجیل خرد شده، پودر نارگیل و دارچین را با یکدیگر مخلوط کرده و به کرم آماده شده است اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم. از مواد به دست آمده، داخل نان ها قرار می دهیم و آن را می پیچیم. شیرینی های آماده شده است را یکی یکی داخل روغن سرخ می کنیم. می توانید سینی فر را چرب کنید و به مدت 15 تا 20 دقیقه آنها را در فری با دمای میانگین قرار دهید. توجه داشته باشید جهت اینکه شیرینی قطایف خشک نشود، در صورتی که از فر استفاده می کنید، روی هر کدام از شیرینی ها، تکه ای کره قرار دهید.

در این فاصله به سراغ تهیه ی شربت شیرینی می رویم. شکر و آب را در ظرفی ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا شکر خوب ذوب شود. سپس آن را به مدت ده دقیقه روی حرارت قرار می دهیم تا قوام آید و در آخر آبلیمو و گلاب را به آن اضافه می کنیم.

شیرینی های آماده شده است را به صورت داغ، داخل این شربت فرو می بریم. در صورت دلخواه روی شیرینی را با پودر پسته یا بادام تزیین کنید.
منبع: تابناک
انتهای پیام/

واژه های کلیدی: حرارت | شیرینی | شیرینی | آموزش آشپزی | پخت شیرینی | ماه رمضان |

قطایف، شیرینی عربی مخصوص ماه رمضان

قطایف، شیرینی عربی مخصوص ماه رمضان


دانلود فایل ها

نویسنده : topsblog